Åreskutans hyrcenter
Åreskutans hyrcenter

Snöskoterutrustning


Vi har en del kläder för försäljning som handskar, underställ. Vi säljer också Goggles från DRAGON.

Vi har också kläder och utrustning för uthyrning.

Dagshyra utrustning.

Hjälm 50:-

Goggles 25:-

Overall 200:-

Skor 50:-

 

Skoterkläder. HMK. Dragon. Snöskoterutrustning

Snöskoterglasögon från DRAGON är väl ett måste om du vill se rätt ut samtidigt som det är det bästa skyddet för dina ögon i vinter. Vi har olika modeller och färger som garanterat kommer passa dig och din hjälm.

 

Jetwear is the new independent clothing brand with a unique and original freeride perspective. Drawing influences from other subcultures such as snowboarding, skiing, music and fashion, we strive to empower the individual with premium products.